TikTok заблокував 37 акаунтів російської пропаганди

TikTok заблокував 37 акаунтів російської пропаганди

Популярна соціальна мережа TikTok заблокувала 37 акаунтів, пов'язаних з російською пропагандою. Серед заблокованих - облікові записи Sputnik, що входить до медіахолдингу RT, а також акаунт RT International.

Користувачі, які намагаються отримати доступ до заблокованих сторінок, таких як Sputnik Білорусь, Sputnik Serbia, Sputnik Afrique, Sputnik Africa та Sputnik Вірменія, бачать повідомлення "Не вдається знайти цей акаунт".

За інформацією The Moscow Times, це блокування відбулося на тлі нових санкцій США, спрямованих проти російських пропагандистських ЗМІ. Цей крок TikTok є частиною ширших зусиль з протидії поширенню дезінформації на платформах соціальних медіа.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден доручив "зрушити небо та землю", щоб Україна отримала всю необхідну допомогу. Він рішуче налаштований підтримати країну наприкінці президентського терміну.

Як писали "Ми-Україна" раніше, віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки, кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс погодилася провести ще одні дебати з іншим кандидатом Дональдом Трампом. Провести ще одні дебати між Гарріс та Трампом запропонував телеканал CNN. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.