Терехов: У Харкові близько 60% будинків підключено до опалення та близько 40% зі світлом

Терехов: У Харкові близько 60% будинків підключено до опалення та близько 40% зі світлом

Міський голова Харкова Ігор Терехов розповів, що у місті близько 60% будинків підключено до опалення та близько 40% зі світлом.

За його словами, у Харкові зруйновані усі трансформаторні підстанції і ТЕЦ.

"Ситуація дуже тяжка. Сьогодні працюють працівники Харківобленерго, Укренерго, наше комунальне підприємство приєдналося, щоб відновити енергопостачання", - зазначив Терехов.

Відомо, що майже всі будинки підключені до води

"Практично всі будинки харків'ян сьогодні з водою та каналізацією. Близько 60% будинків харків'ян підключено до опалення. Щодо енергетики, то є відключення, є включення. Тобто, сьогодні енергетики стабільно не можуть подати електропостачання для всього міста, але працюють над відновленням. Близько 40% будинків харків'ян заживлено і вони з електроенергією", - наголосив мер Хркова.

Нагадаємо, що у Харкові всі енергетики та комунальні служби працюють над відновленням енергопостачання. Проте, енергопостачання цими вихідними відновити не вдасться.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Харкові вдалося відновити електропостачання у 35% будинків, які залишилися без світла через російський удар 22 березня. Також вже підключено до опалення 50% будинків.

Головне