Терехов повідомив про новий "приліт" у Харкові

Терехов повідомив про новий

Російські війська ввечері, 15 травня, завдали удару по щільній житловій забудові Харкова. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"Попередньо, знову приліт по району щільної житлової забудови", - написав він.

Терехов зазначив, що наразі уточнюються деталі події. Також влада збирає інформацію про постраждалих і руйнування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОТУВ "Харків" призначили нового командувача: що відомо про Михайла Драпатого

Раніше ми писали, що протягом 14 травня окупанти обстріляли три райони Харкова з різного виду озброєння, зокрема С-300, БПЛА та УМБП Д-30. Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, заклад освіти та цивільні автомобілі. Крім того, 22 людини постраждали.

Внаслідок обстрілів Харкова, які російські окупанти здійснили 14 травня, двоє людей отримали серйозні поранення та наразі перебувають у лікарнях міста.

Станом на зараз, за даними відомства, на Харківському напрямку російські окупаційні війська не ведуть атаки проти позицій ЗСУ. Ворожі сили намагаються закріпитися на поточному рубежі та проводять перегрупування. Українські захисники продовжують проведення прочісування міської території, піддаючи вогневому контролю місця зосередження живої сили та техніки окупантів, а також можливі місця облаштування ворожих позицій.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російська армія вчергове атакувала Дніпро. Лисак розповів про наслідки російського удару.

Головне