Теракт на Закарпатті: у лікарнях досі перебувають 19 постраждалих

Теракт на Закарпатті: у лікарнях досі перебувають 19 постраждалих

Унаслідок підриву гранат у будівлі сільради у Керецьках на Закарпатті в лікарні досі перебувають 19 осіб. 

Як повідомив директор департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОВА Анатолій Пшеничний, троє госпіталізованих - у важкому стані, в тому числі й підривник.

"Після вибуху до закладів охорони здоров'я звернулися 23 людини. На сьогодні 19 людей знаходяться в Свалявській лікарні, кількох із них перевозять до спеціалізованих медзакладів для надання спеціалізованої допомоги", - сказав Пшеничний.

Та додав, що чотирьох постраждалих сьогодні випишуть.

Від підриву гранат постраждало 23 людини включно із підозрюваним. Це 16 чоловіків і сім жінок віком від 28 до 68 років.

Нагадаємо, депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської сільської ради 15 грудня, готувався до цього заздалегідь. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко за підсумками Конгресу місцевих та регіональних влад.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Закарпатті під час засідання сесії Керецьківської сільської ради один із депутатів підірвав гранати у будівлі.  В результаті інциденту 26 осіб поранрено, із них шість у тяжкому стані.

Про це повідомляє Національна поліція України у Facebook.

"Сьогодні об 11:37 на лінію "102" надійшло повідомлення, що в будівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранати", - йдеться у дописі.

 

 

Головне