Телемарафон “Єдині Новини” ексклюзивно побував у Суджі на Курщині

Телемарафон “Єдині Новини” ексклюзивно побував у Суджі на Курщині

Журналістка Наталія Нагорна та знімальна група ТСН телемарафону “Єдині Новини” побували у містечку Суджа в Курській області, що сьогодні контролюється Силами оборони України. 

Про це розповіла сама журналістка під час включення у прямому етері телемарафону. Звідти знімальна група готує ексклюзивний репортаж. 

“На в’їзді у місті Суджа нам вдалося побачити спалену колону російської техніки. Вони рухалися у бік кордону, але не доїхали. Одразу видно, що це російська колона, бо там є і російські номерні знаки, і специфічні російські позначки. Що стосується самого міста Суджа - я, як людина, яка побувала в багатьох містах, які атакували росіяни, бачу дуже чітку різницю з заходом українських військ. Місто Суджа не значно пошкоджене - в основному, через російські авіабомби, які скидають самі росіяни”, - розповідає Наталя Нагорна.

До Суджі Наталя Нагорна зі знімальною групою заїжджали разом з українською машиною гуманітарної допомоги, яка їхала на допомогу місцевим мешканцям. 

Переглянути репортаж можна за посиланням.

Як писав "Ми-Україна" раніше, зі слів головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Україна контролює майже 1000 км² території Курської області і 74 населені пункти

Головне