Тейлор Свіфт стала найбагатшою співачкою у світі

Тейлор Свіфт стала найбагатшою співачкою у світі

Тейлор Свіфт стала найзаможнішою співачкою у світі зі статками, що оцінюються в 1,6 мільярда доларів.

Про це повідомляє Forbes.

Артистка обійшла свою колегу Ріанну, капітал якої наразі складає 1,4 млрд дол.

Крім того, Свіфт володіє нерухомістю вартістю близько 125 млрд дол. На рахунку Свіфт 225 професійних нагород, серед яких 11 премій Греммі. У 2022 році журнал Time визнав її "Людиною року".

До п'ятірки найбагатших співачок також входять Селена Гомес (1,3 млрд дол), Мадонна (850 млн дол) і Бейонсе (760 млн дол).

За даними Forbes, колись статки Ріанни досягали 1,77 млрд дол, що робить її найбагатшою співачкою в історії. Ріанна стала мільярдеркою у серпні 2021 року, а Тейлор Свіфт - у жовтні 2023 року.

Обом зіркам на момент визнання було по 33 роки, але є важлива різниця: Ріанна здебільшого заробила свої статки завдяки своїм бізнес-проєктам, таким як косметичний бренд Fenty Beauty та лінійка нижньої білизни Savage X Fenty, тоді як Тейлор Свіфт збагатилася переважно завдяки музичній кар'єрі.

Нагадаємо, "Джокер: Божевілля на двох" - довгоочікуване продовження фільму 2019 року, стартувало в прокаті з неоднозначними результатами. Попри перше місце в box office, стрічка зібрала лише 40 мільйонів доларів за перший вікенд, що значно нижче початкових прогнозів у 50-65 мільйонів доларів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Нобелівську премію з фізики отримали за метод машинного навчання за допомогою нейромереж.

Головне