Театр абсурд: Соболевський розповів, як проходять так звані вибори на ТОТ

Театр абсурд: Соболевський розповів, як проходять так звані вибори на ТОТ

Так звані вибори на тимчасово окупованих територіях це театр абсурду. Таку думку висловив перший заступник голови Херсонської ОВА Юрій Соболевський в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Цей театр абсурду він там, на жаль, триває. І зараз, я вже це казав, основне завдання для наших людей і питання, яке турбує - як уникнути участі от в цьому шоу. І один одному допомагають, попереджають, коли ці виїзні групи заїжджають до населеного пункту і починають побудинковий обхід. На самих так званих ДВК кількість людей насправді мінімальна, тобто реальна явка - мізерна. Це в першу чергу колаборанти, члени їхніх родин і все. Але вони роблять картинку за рахунок того, що з озброєними росіянами колаборанти ходять в будинки людей і фактично примушують їх до голосування", - зазначив Соболевський.

При цьому він додав, що результати "голосування" вже відомі наперед.

"Станом на вчора вони намалювали вже явку більше 60%. Ну тобто вони виходять на заплановані 75-80%, те, що вони хочуть намалювати. Ми розуміємо вже, які будуть результати, про які вони будуть казати. Що "Єдина Росія" отримає абсолютну більшість голосів звичайно. Трішки віддадуть іншим партія, щоб така нібито демократія була. Мета єдина - це в першу чергу для власної аудиторії показати, що окуповані території нібито вже інтегровані в систему "руського міра" і нібито місцеве населення підтримує цю анексію", - зазначив заступник голови Херсонської ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", на окупованій території Херсонщини проводять так звані “місцеві вибори”. Під час голосування були зафіксовані випадки вручення повісток.

Головне