Таврійський напрямок: ЗСУ знищили понад 90 одиниць ворожої техніки за добу

Таврійський напрямок: ЗСУ знищили понад 90 одиниць ворожої техніки за добу

Воїни Сил оборони України не припиняють щоденно завдавати противнику суттєвих втрат у живій силі, техніці та озброєнні. Так, лише за минулу добу на Таврійському напрямку українські захисники утилізували 343 окупанти та перетворили на брухт понад 90 одиниць військової техніки.

"Втрати ворога в озброєнні та військовій техніці минулої доби склали 91 одиницю, не враховуючи БпЛА. Зокрема, 18 танків, 27 бойових броньованих машин, 28 артилерійських систем, один протитанковий ракетний комплекс , один засіб ППО, 14 автомобілів та 2 одиниці спецтехніки", - інформують Сили оборони таврійського напрямку.

Окрім того, росіяни на вказаній ділянці фронту позбулись ще одного складу БК та трьох інших важливих об’єктів.

Таврійський напрямок: оперативна ситуація на 25 січня 

В цілому в смузі відповідальності ОСУВ "Таврія" минулої бойової доби, 24 січня, відбулось 24 боєзіткнення, противник здійснив 32 авіаудари та понад 900 артилерійських обстрілів. 

  • Авдіївський напрямок. Окупанти досі не відмовились від наміру взяти Авдіївку в оточення, Силам оборони вдається не лише давати ворогу гідну відсіч, а і завдати йому суттєвих втрат. Минулої доби українські воїни відбили чотири атаки поблизу Авдїівки та ще вісм - в районах Невельського та Первомайського.
  • Мар’їнський напрямок. Неподалік Георгіївки та Новомихайлівки бійці ЗС України відбити дев'ять ворожих атак. 
  • Шахтарський напрямок. Українські оборонці відбили дві атаки армії рф на південь від Золотої Ниви та схід від Старомайорського.
  • Запорізький напрямок. Сили оборони відбили атаку поблизу Роботиного. 

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 24 січня сукупні втрати армії рф у війні проти України збільшились ще на 950 бійців. Сили оборони України також знищили три десятки танків, понад 40 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем та 35 дронів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у 59 ОМПБр розповіли, що ситуація довкола Авдіївки залишається стабільно напруженою. Окупаційне військо рф продовжує спроби атакувати позиці Сил оборони України малими піхотними групами - по 2-3 людини, застосування техніки нині не фіксується. 

Головне