Таврійський напрямок: ЗСУ знищили понад 600 окупантів, танки, ББМ та артсистеми

Таврійський напрямок: ЗСУ знищили понад 600 окупантів, танки, ББМ та артсистеми

Бійці Сил оборони таврійського напрямку продовжують щоденно знищувати живу силу та озброєння ворога на ввіреній їм ділянці фронту. Так, лише за минулу бойову добу завдяки зусиллям українських оборонців втрати армії рф тут склали 609 окупантів та понад два десятка одиниць військової техніки.

"Втрати ворога в озброєнні та військовій техніці минулої доби склали 21 одиницю, не враховуючи БпЛА. Зокрема, два танки, 11 бойових броньованих машин, чотири артсистеми, один протитанковий ракетний комплекс та три автомобілі. Також Сили оборони України знищили два інших важливих об'єкти противника", - йдеться у ранковому зведенні пресцентру ОСУВ "Таврія".

Таврійський напрямок: оперативна ситуація на 17 лютого

В цілому в смузі відповідальності ОСУВ "Таврія" минулої бойової доби, 16 лютого, відбулось майже 60 боєзіткнень, противник здійснив 35 авіаудари та 965 артилерійських обстрілів. 

  • Авдіївський напрямок. Воїни Сил оборони відбили 38 атак росіян поблизу Ласточкиного, Авдіївки та західніше Бердичів. Ще п'ять атак було відбито в районах Первомайського та Невельського.
  • Мар’їнський напрямок. В районах Георгіївки та Новомихайлівки окупанти 12 разів робили спроби прорвати українську оборону. 
  • Новопавлівський напрямок. На вказаній ділянці фронту штурмових дій зафіксовано не було.
  • Запорізький напрямок. Окупанти тричі намагались наступати південно-східніше Малої Токмачки, успіху не мали. 

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українські війська виходять з Авдіївки Донецької області, аби уникнути оточення.

Головне