Таврійський напрямок: ЗСУ за добу ліквідували 426 окупантів

Таврійський напрямок: ЗСУ за добу ліквідували 426 окупантів

Українські бійці не припиняють роботи зі знищення живої сили противника та утилізації його військової техніки та озброєння у смузі відповідальності ОСУВ "Таврія". Так, за підсумками бойової доби 3 березня на вказаній ділянці фронту втрати рф склали 426 солдатів, у техніці - два десятка одиниць, не включаючи 287 знищених чи нейтралізованих безпілотників.

"Втрати ворога в озброєнні та військовій техніці минулої доби склали 20 одиниць не враховуючи БпЛА. Зокрема, один танк, п'ять бойових броньованих машин, три артилерійські системи, один засіб ППО, дев'ять автомобілів та одна одиниця спеціальної техніки. Сили оборони України знищили ще чотири склади боєприпасів", - інформує Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку.

Таврійський напрямок: оперативна ситуація на 4 березня

В цілому в операційній зоні ОСУВ "Таврія" за учорашню бойову добу, 3 березня, відбулось 53 боєзіткнення. Противник здійснив 26 авіаційних та три ракетних удари і ще понад 900 артилерійських обстрілів 

  • Авдіївський напрямок: відбито 20 атак поблизу Бердичів, Орлівки, Тоненького, Первомайського та Невельського. 
  • Новопавлівський напрямок: росіяни біляш як три десятки разів  здійснювали спроби прориву оборону ЗСУ в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки. 
  • Оріхівський напрямок: відбито три ворожі атаки біля Роботиного.   

Як писав "Ми-Україна" раніше російське окупаційне військо продовжує тероризувати прикордоння Харківщини, зокрема керованими авіаційними бомбами. Минулої доби по Куп'янську вперше за понад два роки війни "прилетів" касетний КАБ.

Головне