Таврійський напрямок: втрати рф поповнилися 629 окупантами та 44 одиницями техніки за добу

Таврійський напрямок: втрати рф поповнилися 629 окупантами та 44 одиницями техніки за добу

За підсумками бойової доби 30 листопада окупаційне військо рф позбулося ще 629 солдатів та 44 одиниць військової техніки включно з комплексом "Муром-М" на Таврійському напрямку. 

Як повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський, ворожі Збройні сили не припиняють здійснювати атаки піхотою. Наступальні дії противника відбуваються із застосування броньованої техніки та авіаційної складової. 

В цілому за минулу бойову добу на Таврійському напрямку сталось майже 50 боєзіткнень, армія агресора здійснила 890 обстрілів українських позицій з артилерії та завдала 18 авіаційних ударів. 

"Наші воїни повністю знищили три танки, три артсистеми та 16 інших бронемашин, серед цього 2С19 "Мста-С" та шість БТР-82", - йдеться у повідомленні. 

Також зусиллями українських оборонців російська армія позбулася одразу трьох складів БК та одного важливого об'єкта. Окрім 44 знищених одиниць техніки ще 26 - було пошкоджено. 

На Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують тримати оборону, на Мелітопольському - триває наступ ЗСУ.

Нагадаємо, воїни Сил спеціальних операцій ЗС України, які працюють на Авдіївському напрямку продовжують нищити ворога на ввіреній їм ділянці фронту. Снайпери цього роду сил показали, як їм вдалось за одну годину ліквідувати 12 окупантів та поранити ще трьох. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Таврійському напрямку, який охоплює зокрема і Авдіївський відрізок фронту, окупанти стали частіше здаватися в полон. Так, лише за останні 20 днів український обмінний фонд поповнили 60 російських загарбників. 

Головне