Таврійські десантники відбили масовану російську атаку, знищивши 30 одиниць бронетехніки (відео)

Таврійські десантники відбили масовану російську атаку, знищивши 30 одиниць бронетехніки (відео)

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади відбили масовану атаку російських військ на Курахівському напрямку та знищили 30 одиниць бронетехніки ворога.

Про це повідомляють Десантно-штурмові війська Збройних сил України.

Противник вивів на штурм 25 бронемашин з піхотою під прикриттям п’яти танків, однак досягти раптовості окупантам не вдалося. За допомогою аеророзвідки колони вдалося вчасно виявити.

“Досягнути раптовості окупантам не вдалось - колони вчасно були виявлені аеророзвідкою. Окупанти ще далеко на підступах зіткнулись з вогнем артилерії та ударами дронів-камікадзе”, - йдеться у повідомленні.

Десантники 79 бригади, відбиваючи атаку, спалили: 

  • сім бронемашин з піхотою;
  • один танк та ще один танк був підбитий;
  • 33 окупанти загинули. 

 

За інформацією ДШВ, деякі росіяни просто таки вигоріли праведним десантним вогнем. Ще стільки ж загарбників зазнали поранень.

“Вціліла техніка давала панічного драпака з поля бою, втікаючи від наших ударних дронів.”, - додали у ЗСУ.

Нагадаємо, армія рф пішла на штурм на Харківському напрямку, але воїни бригади “Спартан” тримають оборону. За допомогою FPV-дронів українські захисники знищили ворожу техніку.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Сили оборони за тиждень ліквідували 8460 російських загарбників і 1662 одиниці техніки та озброєння російської федерації.

Головне