Ситуація на полі бою складна, але ініціативою володіють ЗСУ, - ГУР

Ситуація на полі бою складна, але ініціативою володіють ЗСУ, - ГУР

Ситуація на полі бою складна, але ініціативою володіють Збройні сили України. Про це заявив представник ГУР МО Вадим Скібіцький.

"Противник непогано укріпився: масштабні мінні загородження, кілька ліній фортифікаційних споруд ― усе це, звісно, має свій вплив на темп нашого просування», - йдеться у повідомленні.

Скібіцький прокоментував критику щодо нібито повільного контрнаступу України. Він нагадав, що перед повномасштабним вторгненням росії експерти на Заході вважали, ніби наша держава не зможе витримати путінський бліцкриг.

“Але агресор отримав по зубах. І ми будемо продовжувати, доки він не виплюне останнє ікло. І головним тут є не так швидкість, як несподіваність та точність удару”, - сказав Скібіцький.

Він додав, що наразі тактика українців спрямована на перерізання шляхів постачань, на знищення складів з озброєнням, засобів ППО та розвідки.

“Філософія ведення нинішньої визвольної війни проти росіян, яку сповідують командувачі Сил безпеки та оборони України, полягає в тому, що ми, на відміну від нашого ворога, цінуємо своїх солдатів”, ― підкреслив представник ГУР МО України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ДБР затримало військового комісара, який підвищив військові виплати для наближених до нього осіб та допомагав злочинцям переховуватися від суду.

Головне