Ситуація для окупантів у Криму дуже гнітюча, - ГУР

Ситуація для окупантів у Криму дуже гнітюча, - ГУР

У Криму відчувається підвищена напруга серед російських окупантів, особливо після атаки на штаб Чорноморського флоту рф у Севастополі.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки України, Андрій Черняк, передає пресслужба ГУР МО.

Він наголосив, що операція "Крабова пастка", під час якої було здійснено удар по Чорноморському флоту Російської Федерації, мала серйозні наслідки. Після цієї атаки в регіоні спостерігався інтенсивний рух автомобілів швидкої допомоги, пожежних машин і катафалків.

Ситуація стає тривожною для окупантів. Цей стан росіяни мають у всьому Криму, незалежно від того, де вони намагаються сховати свої кораблі, штаби чи інші об'єкти.

Черняк також зазначив, що українська розвідка слідкує за всіма переміщеннями російських окупантів на території Криму, і ця інформація використовується Збройними Силами України.

"Єдиний безпечний варіант для росіян у Криму - це вивезти свою військову техніку та перебазуватися геть з українського півострова разом із залишками свого застарілого обладнання", - додав він.

Нагадаємо, у п’ятницю, 22 вересня, по штабу Чорноморського флоту рф було завдано ракетного удару. Після “прильоту” по штабу у місті увімкнули сигнал ракетної небезпеки, а у центрі Севастополя перекрили рух. Уламки після удару були розкидані на сотні метрів, до місця НС прибула велика кількість швидких. ЗСУ офіційно підтвердили свою причетність до удару по будівлі. Згодом у ССО розповіли подробиці атаки. За даними Сил спецоперацій, “вчасну та точну” атаку стало можливим провести завдяки кропіткій підготовці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, поблизу Неаполя стався найпотужніший за майже 40 років землетрус.

Головне