Сирський про ситуацію на східному фронті: Найважчі Бахмутський та Лимано-Куп'янський напрямки

Сирський про ситуацію на східному фронті: Найважчі Бахмутський та Лимано-Куп'янський напрямки

Сили оборони проводжують контраступальні заходи. Наразі найбільш складна ситуація спостерігається на Бахмутському та Лимано-Куп'янському напрямках. Про це повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський.

"Наші частини продовжують стримувати наступ ворога на Куп’янсько-Лиманському напрямку. На Бахмутському напрямку щоденно ідуть гарячі бої", - зазначив командувач Сухопутними військами.

Також він показав, як українські воїни нищать окупантів та техніку ворога.

"Працює артилерія 22-ї ОМБр. Аеророзвідка виявила зосередження великої кількості росіян. Точними пострілами з САУ 2С-1 "Гвоздика" та залпом з БМ-21 "Град" більшість загарбників було знищено", - додав Олександр Сирський.

Нагадаємо, cтаном на ранок 30 серпня загальні бойові втрати росії з початку повномасштабного наступу на Україну 24 лютого становлять близько 262 410 військовослужбовців. За минулу добу в Україні ліквідували ще 570 росіян.

Як повідомляли "Ми-Україна", минулої доби, 29 серпня, російські війська вели масовані обстріли населених пунктів Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів Харківської області.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.