Сирський показав вражаючу роботу 30-ї ОМБр (відео)

Сирський показав вражаючу роботу 30-ї ОМБр (відео)

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Сирський показав блискучу роботу бойової бригади. При цьому він зазначив, що було виконано чудову роботу зі знищення ворога.

Про це він написав у Telegram.

Сирський показав яскраве відео того, як 30 окрема механізована бригада б'є противника. При цьому він зазначив, що українські захисники вміють гарно працювати.

"Гарне відео від 30-ї ОМБр. Прекрасна робота, знищений ворог, яскраві кольори. Вміють красиво працювати. Слава героям", - сказав Сирський.

На вказаному відео видно, як серед відкритої місцевості один за одним звучать звуки вибухів, потім палахкотить вогонь і після цього стовпи густого диму.

Нагадаємо, Збройні сили України показали застосування САУ по російських цілях. В результаті знищено техніку та особовий склад противника.

Успішна взаємодія з бійцями 130-го окремого розвідувального батальйону дала позитивний ефект. Унаслідок обстрілу було знищено техніку й особовий склад окупанта.

Цілі зафіксували в полі та лісосмузі. Згодом самохідні артилерійські установки українського війська ліквідували об’єкти ворога.

Раніше бійці прикордонної бригади “Гвардії наступу” зачистили ворожий спостережний пункт на Куп’янському напрямку. Військові ліквідували двох росіян та ще двох взяли у полон.

Під час проведення розвідки на Куп’янському напрямку бійці штурмової бригади “Сталевий кордон” виявили спостережний пункт рф.

Полоненим надали необхідну медичну допомогу та відправили до фільтраційного пункту. Тепер вони поповнять обмінний фонд.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Китаї через потужну повінь з ферми втекло понад 70 крокодилів.

Головне