Сили оборони знищують російську логістику на півдні України, — ISW

Сили оборони знищують російську логістику на півдні України, — ISW

Сили Оборони знищують рсійську логістику на півдні України. Українські удари по мостах на критично важливих російських наземних комунікаційних лініях. Які знаходяться на межі Криму та Херсонської області є частиною кампанії, спрямованої на створення умов для майбутніх рішучих контрнаступних операцій. Про це пишуть ISW.

Українські сили завдали удару по двом ключових автодорожніх мостах вздовж комунікаційних ліній росії. Вони з'єднують окупований Крим та окуповану Херсонську область, внаслідок чого російські сили перенаправили дорожній рух із коротших східних маршрутів на довші західні.

Російські джерела розповсюдили кадри, на яких українські сили завдають удару по автомобільному мосту. Що проходить через Чонгар на трасі М-18 (Джанкой - Мелітополь), що з'єднує окупований Крим з окупованою Херсонською областю. Судячи з них, обидві сторони мосту дістали незначне пошкодження.

"Українські удари ймовірно, перервуть перекидання російського особового складу, техніки та обладнання з окупованого Криму для проведення найважливіших оборонних операцій Росії у західній частині Запорізької області та в районі кордону між Запоріжжям та Донецькою областю на невизначений термін", — йдеться у повідомлені.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за добу росіяни завдали 30 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснили 75 обстрілів з РСЗВ по позиціях українських військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. 

Головне