Сили оборони знищують близько 10 безпілотників щодня

Сили оборони знищують близько 10 безпілотників щодня

Сили оборони знищують близько 10 безпілотників щодня. Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш у "Єдиному марафоні" на кналі "Ми-Україна".

"Складно полічити, але якщо фіксувати по знищенню, то приблизно щодня - це близько десяти безпілотних літальних апаратів різних типів знищується Силами оборони сходу", — розповів він.

Нагадаємо, раніше Ілля Євлаш розповів, що морально-психологічний стан російського окупаційного війська поганий, однак росіяни продовжують наступати. 

“Морально-психологічний стан противника через відсутність відпусток, відсутність ротацій у них та слабного забезпечення невисокий. Вони продовжують гнати противника на “м’ясні” штурми, несучи високі втрати. Ми фіксуємо їхні перехоплення та бачимо по тому, як відбуваються бойові дії”, – зазначив начальник пресслужби Східного угруповання військ.

Як повідомляли “Ми-Україна”, бійці Сил оборони продовжують контрнаступальну операцію на південь від міста Бахмут. За тиждень оборонцям вдалося звільнити ще близько двох квадратних кілометрів в районі Кліщіївки та Андріївки.

Головне