Сили оборони відбили атаки під Мар'їнкою та ще на трьох напрямках

Сили оборони відбили атаки під Мар'їнкою та ще на трьох напрямках

Збройні сили України продовжують наступальні дії на Мелітопольському напрямку, та штурмові на Бахмутському - протягом доби відбулось понад 20 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту", - ідеться у повідомленні.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по пункту управління та 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ уражено пункт управління, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів та дві станції РЕБ противника.

Протягом доби відбулось понад 20 бойових зіткнень.

Нагадаємо, російська армія вранці 21 вересня вперше за останні пів року атакувала український енергетичний об’єкт, заявив голова Міненерго Герман Галущенко. Міністр розповів, що в Україні ремонтна кампанія енергетичної інфраструктури вже на фінішній прямій та додав, що вона дійсно була “найскладніша” в історії держави. До старту опалюваного сезону енергосистема буде готова повністю, як з точки зору генерації, так і – з передачі електроенергії.

Очільник енергетичного відомства Галущенко наголосив, що на сьогодні важко оцінити масштаби майбутніх ударів, “будемо це робити по ходу атак”.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що наша ППО в ніч проти 21 вересня непогано відпрацювала. На питання про те, чого добивається ворог, Юрій Ігнат нагадав про вчорашню атаку на Кременчуцький нафтопереробний завод.

Головне