Світ не готовий до програшу Путіна та змін в росії, - Зеленський в інтерв'ю Fox News

Світ не готовий до програшу Путіна та змін в росії, - Зеленський в інтерв'ю Fox News

Світова спільнота не готова до того, що російський режим програє у війні в Україні і, відповідно, зміниться сама росія. На цьому в інтерв'ю журналісту американського телеканалу Fox News Брету Байєру наголосив президент Володимир Зеленський. 

"Світ насправді не готовий до того, що Путін зможе втратити свою владу. Світ боїться змін у російській федерації", - заявив гарант.

Глава держави озвучив свою думку щодо того, коли закінчиться війна рф в Україні.

"Путін перетнув усі червоні лінії. Він – неадекватна людина, яка загрожує усьому світові й стверджує, що зруйнує НАТО. І він спробує це зробити. Коли світ усвідомить це – у ту мить війна завершиться", - наголосив Зеленський. 

Як відомо, запис інтерв'ю відбувався неподалік лінії фронту в Харкові, за кілька кілометрів від важких боїв.

Нагадаємо, 17 лютого, виступаючи на Мюнхенській конференції з питань безпеки, президент України заявив, що 2024 рік "вимагає відповідей". Він зауважив, що якщо світ не буде діяти, "Путін зробить наступні роки жахливими". За його словами, агресор має лише дві опції - "бути на лаві підсудних в Гаазі або бути убитим одним із своїх поплічників".

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулого місяця, перебуваючи у Литві, глава української держави заявив, що якщо Україна програє у війні, то росія на цьому не зупиниться. Наступними жертвами російської агресії можуть стати країни Балтії, Молдова, Фінляндія, Узбекистан та інші.

Головне