"Світ майбутнього очима дітей": у Києві відбувся наймасштабніший проєкт для дітей під час війни

У Києві відбувся гала-концерт наймасштабнішого за час війни проєкту для дітей. "Світ майбутнього очима дітей" - який він, про що мріють українські діти і що їх об’єднує - в сюжеті "Ми-Україна".

Грають на різних інструментах і танцюють, читають вірші і співають – до столиці приїхали найкращі колективи з усіх регіонів. Учасників гала-концерту пів року обирало зіркове журі.

Від великої сцени діти у захваті:

"Дуже велика сцена, приємно було виступати, емоції зашкалюють", - розповіла одна з учасниць.

Дійство справді масштабне – у проєкті взяли участь понад 16 000 дітей.

"Дуже грандіозний вийшов проєкт – наймасштабніший за часів війни в Україні. Ми його створювали Національного онлайн-кінотеатру Sweet.tv і агенція івентів "Садиба мьюзік". Взагалі зараз дуже складно в цей час щось провести для діток, вони творять: хтось малює, хтось танцює, співає чи вишиває. Вони десь мають показати те, чого досягли", - розповіла директорка з маркетингу Національного онлайн-кінотеатру Sweet.tv, організатор проєкту Марина Русак.

Усе, аби популяризувати українську культуру, особливо зараз, у час війни.

"У нас немає такого виду мистецтва, який би наші діти не опанували. Ми здивовані кількістю талантів. Це люди з усієї країни, діти-переможці регіональних конкурсів», - сказала директорка агенції івентів "Садиба мьюзік", організатор проєкту Ірина Коваленко.

Оцінювали дітей зірки українського шоу-бізнесу, кожен учасник отримав подарунки.

"Діти співають, танцюють, малюють, пишуть вірші і посміхаються на зло ворогу. Це є їх вклад у нашу перемогу. Їхня боротьба за волю і незалежність України", - поділився народний артист України Анатолій Гнатюк.

Самі ж діти мріють про різне, та всіх об’єднує одне: "Планую відбудовувати нашу державу".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на ТОТ росіяни хочуть навчати дітей збирати дрони.

Головне