Свідок та учасниця подій: у ДБР розповіли, ким у справі про стрілянину в Дніпрі проходитиме жінка з авто

Свідок та учасниця подій: у ДБР розповіли, ким у справі про стрілянину в Дніпрі проходитиме жінка з авто

Жінка, яка перебувала у автомобілі разом з чоловіком, що загинув під час конфлікту з правоохоронцями, проходитиме у справі як свідок та учасник подій. Про це розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Тут є дещо юридичні тонкощі. Я знаю, що в інтернеті, і журналісти також зверталися з питаннями. Запитували, чи буде кримінальне провадження і щодо цієї громадянки, щодо цієї особи. Давайте поставимо все на свої місця. У кримінальному провадженні, я припускаю, що вона, швидше за все, буде як свідок і учасник цих подій", - зазначила Сапьян.

При цьому вона додала, що окреме кримінальне провадження щодо жінки якщо і буде відкрито, то Національною поліцією.

"Вона буде допитана у рамках кримінального провадження. Але щодо порушень законодавства і кримінального провадження щодо неї безпосередньо і підозри, я думаю, що цим займається Національна поліція України. Тому що в компетенції і підслідності ДБР це саме правоохоронні структури. А цивільні громадяни - це саме уже робота Нацпола", - наголосила Сапьян.

Як повідомляли "Ми-Україна", ДБР не може підтвердити інформацію про вміст алкоголю у крові чоловіка, який загинув під час конфлікту з патрульними.

Головне