Сусідами українських спортсменів у Парижі будуть канадці, німці й ірландці, — НОК

Сусідами українських спортсменів у Парижі будуть канадці, німці й ірландці, — НОК

Перші українські спортсмени почнуть прибувати до Олімпійського селища в Парижі з 19 липня. 

"Очікується, що перші команди українських спортсменів почнуть прибувати до селища у пʼятницю, 19 липня", - йдеться у повідомленні.

Спортсмени будуть жити у корпусі, який розташований поруч з усіма головними інфраструктурними об'єктами селища. Поруч з оргкомітетом, транспортним молом, їдальнею та фітнес-центром.

Літні Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня до 11 серпня.

"Нове Олімпійське селище розташоване в районі Сен-Дені на півночі Парижа, неподалік відомого стадіону Stad-de-France. Під час Олімпійських ігор на ньому відбудуться змагання з легкої атлетики, регбі, фінал футбольного турніру й церемонія закриття", - йдеться в повідомленні НОК.

Перші спортсмени зі збірної України, як очікується, почнуть 19 липня прибувати в Париж для участі в Олімпійських іграх - 2024. Їхніми сусідами в Олімпійському селищі будуть збірні команди Канади, Німеччини та Ірландії. 

Нагадаємо, Анн Ідальго, мер столиці Парижа, зробила заплив у Сені, аби показати, що вода у річці достатньо чиста для проведення змагань на відкритому повітрі під час Олімпійських ігор.  

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Києві вранці 18 липня обмежили рух поїздів "зеленою" лінією метро. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

Головне