Суд залишив під вартою Ігоря Гринкевича на місяць до 29 березня

Суд залишив під вартою Ігоря Гринкевича на місяць до 29 березня

Бізнесмена Ігоря Гринкевича суд залишив під вартою ще на місяць, до 29 березня 2024 року у межах досудового розслідування. Про це в коментарі низці ЗМІ повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян.

Київський апеляційний суд відхилив скаргу адвокатів львівського бізнесмена. 

Бізнесмен Ігор Гринкевич фігурує у справі про постачання неякісного одягу та білизни для ЗСУ. Його компанії виграли 23 тендери на постачання Міністерству оборони одягу на понад 1,5 мільярда гривень.

Нагадаємо, держбюро розслідувань має ухвалу на арешт майна екснареченої Романа Гринкевича - художниці Софії Морозюк. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповіла радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян.

"Це дві квартири в Києві, одна - в Харкові і земельна ділянка. Хочу закцентувати увагу на тому, що в переважній більшості це майно було куплено в умовах війни", - наголосила вона. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Держбюро розслідувань спростували дані, поширені ЗМІ щодо перебігу слідства у справі родини Гринкевичів. У відомстві підкреслили, що майно фігурантів перебуває під арештом.

"Наразі, у кримінальному провадженні накладено арешт на нерухоме майно та транспортні засоби львівського бізнесмена, членів його родини – дружини, сина та тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств", - йдеться у повідомленні.

Головне