Суд відправив ще одного учасника "п’яних вечірок" в СІЗО і призначив йому заставу у 600 000 грн

Суд відправив ще одного учасника

Київський апеляційний суд відправив під арешт ще одного учасника "п’яних вечірок" у Києві, де знущалися з дівчат. Про це у себе в Telegram написав очільник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.

"Сьогодні Київський апеляційний суд збільшив заставу та взяв під варту ще одного учасника групи, що чинила сексуальне насильство над дівчатами, знімали непристойності на відео і поширювали в мережі", - зазначив Нєбитов.

Також він додав, що затриманому суд призначив заставу у розмірі 600 тисяч гривень.

Відомо, що після суду хлопця доставили у СІЗО. Затриманим є 22-річний уродженець Івано-Франківської області.

Нагадаємо, 17 квітня Київський апеляційний суд взяв під варту одного з учасників “п’яних вечірок” та збільшив йому розмір застави до 536 800 гривень.  

Раніше "Ми-Україна" писали, що у Києві виявили групу молодиків 20-річного віку, які влаштовували "п’яні вечірки", де споювали дівчат, ґвалтували їх і знімали все це на відео. Національна поліція швидко змогла встановили фігурантів справи і провела обшуки за адресами їхнього проживання. Згодом двох організаторів безчинства  затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також їм оголосили про підозру.

Головне