Суд у справі про вбивство на фунікулері: захист просить закрите засідання

Суд у справі про вбивство на фунікулері: захист просить закрите засідання

Печерський райсуд Києва у вівторок, 9 квітня, обирає запобіжний захід підозрюваному у справі про вбивство 16-річного юнака на станції столичного фунікулера. Про хід розгляду з судової зали повідомляє кореспондент "Ми-Україна" Владислав Величко.  

Захист фігуранта справи просить про засідання у закритому режимі. Адвокати пояснили своє прохання "погрозами підозрюваному та членам його родини".

Крім того, вони клопочуть про перерву на ознайомлення з доказами. Йдеться про відеоматеріали з допитом та камер відеоспостереження фунікулеру, які надало у суді Держбюро розслідувань. 

Як відомо, 7 квітня на станції фунікулера у Києві трагічно обірвалось життя 16-річного юнака. Його смерть настала після сутички з чоловіком, який працює в Управлінні держохорони (УДО), який на той момент перебував напідпитку. Нападник штовхнув хлопця, в результаті чого той впав і отримав смертельний поріз шиї від розбитого скла. Юнак помер на місці трагедії. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ДБР розповіли, що підозрюваний у справі про вбивство свою провину у скоєному не визнає. Чоловік посилається на статтю 63 Конституції України, у якій йдеться про те, що кожен з нас має право відмовитися давати свідчення проти себе. У відомстві додали, що свідчення про перебіг подій 7 квітня дають семеро хлопців, які тоді перебували разом з загиблим на станції. Аналізи підтвердили наявність 1,2 проміле алкоголю в крові фігуранта.

 

 
 

 


 

 

Головне