Суд поновив Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради

Суд поновив Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради

Львівський адміністративний суд у четвер, 1 серпня, поновив Михайла Головка на посаді голови Тернопільської обласної ради, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Під час судового засідання Головко та його адвокати переконували суд, що позачергова сесія, на якій звільнили голову обласної ради, незаконна. 

Захисники вважають, що депутати мали ініціювати позачергове скликання й погодити всі питання з Головком. Звільнений голова також сказав, що думав, що депутати проводять не сесію, а збори. Крім цього, він вважає, що на депутатів тиснули, бо насправді він має з ними добрі взаємини.

Зазначається, що у червні 2023 року Головка затримали через вимагання 2,4 млн грн хабаря у підприємця за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктури, які 2022 року проводило комунальне підприємство Тернопільської облради.

Нагадаємо, що росія звільнила американського журналіста Евана Гершковича та колишнього морського піхотинця США Пола Вілана в межах обміну ув'язненими.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Києві правоохоронці припинили діяльність злочинного угруповання, яке допомагало чоловікам уникнути мобілізації за 3500 доларів.

Головне