Суд арештував на два місяці депутатку Хмельницької міськради Баранську

Суд арештував на два місяці депутатку Хмельницької міськради Баранську

Печерський районий суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 49 млн. грн. застави для депутатки Хмельницької міськради Світлани Баранської. Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

Відомо, що правоохоронці знайшли у депутатки 1,5 мільйона незадекларованих доларів.

"Печерський райсуд Києва арештував на два місяці із правом внесення застави 49 млн грн депутатку Хмельницької міської ради, у якої було виявлено понад півтора мільйона незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що депутатка Хмельницької міськради Світлана Баранська у своїй декларації не вказала наявність у неї готівки. Водночас під час обшуків співробітники поліції вилучили понад 1,5 млн доларів у різній валюті за місцем роботи.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала 30-річного жителя Одеси, завербованого російськими спецслужбами для коригування ударів по українських військових частинах.

Як писав "Ми-Україна" раніше, правоохоронці в Ужгородському районі правоохоронці заблокували канал незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України та затримали організатора злочину й чотирьох “клієнтів”.

Головне