Стрілянина на Західному березі Йордану: загинули троє ізраїльських поліцейських

Стрілянина на Західному березі Йордану: загинули троє ізраїльських поліцейських

В Ізраїлі поблизу міста Хеврон у неділю, 1 вересня, знайшли тіла трьох вбитих ізраїльських поліцейських, інформує Reuters.

Після нападу в районі перехрестя Ідна-Таркумія сили безпеки оточили будинок у Хевроні та вбили палестинця, підозрюваного у скоєнні стрілянини.

"Сотні ізраїльських військовослужбовців з минулої середи здійснюють рейди на Західному березі річки Йордан, що є однією з найбільших акцій у цьому районі за останні місяці, яка спрямована на викорінення ісламістських бойовиків, яких підтримує Іран", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що розгортання поліцейських підрозділів на Західному березі річки Йордан підкреслило важкий тиск, з яким стикаються ізраїльські сили безпеки, які зараз воюють на кількох фронтах.

"Ми боремося на всіх фронтах проти жорстокого ворога, який хоче вбити всіх нас", – зазначив прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху.

Нагадаємо, що ЗС Ізраїлю виявили тіла шести заручників, убитих бойовиками ХАМАС у Газі, включно з американцем ізраїльського походження Гершем Голдбергом-Поліним. 

Як повідомляли "Ми-Україна", армія оборони Ізраїлю 28 серпня розпочала антитерористичну операцію на півночі Західного берега річки Йордан.

Головне