Стрічка про Назарія Яремчука обігнала "20 днів у Маріуполі" за касовими зборами

Стрічка про Назарія Яремчука обігнала

За результатами третього вікенду прокату стрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" стала найкасовішим документальним фільмом в Україні. Про це повідомили Film.ua Group, які займаються дистрибуцією фільму.

Документальний фільм-біографія "Яремчук: Незрівнянний світ краси" встановив новий рекорд касових зборів серед українських документальних стрічок.

За три вихідні фільм зібрав 9,9 мільйонів гривень, привабивши майже 63 000 глядачів. Цей результат перевершив попереднього лідера - оскароносну стрічку Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі", яка заробила 9 мільярдів гривень.

Однак за кількістю глядачів фільм про Маріуполь все ще тримає першість з показником у 66 000 відвідувачів, згідно з інформацією від дистриб'ютора "Артхаус Трафік".

Варто зазначити, що бюджет фільму про співака Назарія Яремчука склав близько 80 000 доларів. Прокат стрічки продовжується, що дає можливість для подальшого зростання як касових зборів, так і кількості глядачів.

Нагадаємо, український горор фільм "Конотопська відьма" за перші дні прокату зібрав близько 12 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба Film.UA. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на премії Septimius Awards у Нідерландах український фільм "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова отримав нагороду в категорії "Найкращий повнометражний документальний фільм", інформує Telegram-канал "Ми-Україна".


 

Головне