Станіслав, Велетенське та Кізомис майже годину під обстрілами: туди не можуть виїхати медики та рятувальники, - ОВА

Станіслав, Велетенське та Кізомис майже годину під обстрілами: туди не можуть виїхати медики та рятувальники, - ОВА

Російське окупаційне військо продовжує тероризувати мирне населення Херсонщини. Обстріли міст, селищ та сіл тривають від самого ранку, три з них знаходяться під безупинним вогнем, через що туди не можуть вирушити медики та надзвичайники.

"Під обстрілом сьогодні Станіслав, Велетенське, знову Кізомис. Поки що невідомо подробиці, на жаль туди не можуть виїхати наші рятувальники та лікарі, тому що ці населені пункти під обстрілом вже майже годину", - розповів в ефірі "Ми-Україна" речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Окрім того, він повідомив про скидання ворогом авіаційних бомб на Одра кам'янку вранці 12 вересня.

Толоконніков розповів, що кількість постраждалих через обстріл Білозерки на Херсонщині зросла до трьох людей. Населений пункт росіяни атакували напередодні, 11 вересня. Сьогодні за допомогою звернулася ще одна людина.

Минулої доби армія рф 75 разів відкривала вогонь по Херсонщині. По області ворог гатив з артилерії, РСЗВ і танків, а також застосовував авіацію та дрони. Власне по Херсону було випущено 14 снарядів противника.

"російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, будівлі амбулаторії та навчального закладу у Херсонському районі", - йдеться у повідомленні ОВА.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 11 вересня армія рф атакувала і Кізомис. Противник цілив у центральну частину села на Херсонщині, було зафіксовано чотири “прильоти”. Проте обійшлося без постраждалих. Окупанти влучили в адміністративну будівлю. Там пошкоджений дах, а також вибуховою хвилею та уламками вибило вікна і двері.

Головне