Стан здоровʼя дружини Буданова після отруєння задовільний, – Юсов

Стан здоровʼя дружини Буданова після отруєння задовільний, – Юсов

Стан здоровʼя дружини очільника української розвідки Кирила Буданова Маріанни після отруєння задовільний. Напередодні її отруїли важкими металами.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За його словам, стан Маріанни Буданової задовільний після пройденого курсу лікування в клініці в Україні. Він зазначив, що завдяки вчасному реагуванню і професійності лікарів наразі все добре. При цьому надалі буде продовжений медичний нагляд, регулярні обстеження. Це буде тривалим процесом.

"Триває також розслідування, яким займаються підрозділи власної безпеки Головного управління розвідки Міністерства оборони України і, звичайно, цим питанням зараз ретельно займаються спеціалісти. На даному етапі, згідно із законом України про розвідку, проводиться внутрішнє розслідування", - зазначив представник ГУР.

Він додав, що випадок, який трапився, є складним і потребує постійного спостереження. Юсов висловив надію, що життю всіх отруєних нічого не загрожує.

Нагадаємо, дружину глави ГУР Буданова отруїли важкими металами. Речовини, які знайшли у крові жінки не використовуються в побуті і воєнній справі. Їх наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ексочільник Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк розповів, що до отруєння дружини голови ГУР МО Кирила Буданова - Маріанни - причетні російські спецслужби. Він додав, що на підтвердження цього вже є беззаперечні докази.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.