Стан волонтерів, авто яких підірвали на Одещині, стабільно важкий, - Сергій Братчук

Стан волонтерів, авто яких підірвали на Одещині, стабільно важкий, - Сергій Братчук

Стан волонтерів, авто яких підірвали на Одещині, стабільно важкий. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

"Лікарі роблять все можливе, щоб Альберт і Наталя Кручиніни якнайшвидше одужали. Слідство у справі триває, попередні висновки ще ніхто не озвучував і це зрозуміло, бо є таємниця слідства. Я думаю, що ці результати будуть оприлюднені і тоді можна буде говорити про те, що стало причиною цієї події", - зазначив речник Української добровольчої армії Південь.

В Одесі у переважної більшості залишаються проукраїнські настрої. 

Натомість на ТОТ Херсонщини, ворог намагається маневрувати та перекидати відповідні резерви, переховуються. Також армія рф продовжує нагнітати внутрішні настрої жителів перед "виборами".

Нагадаємо, удар ЗСУ по полігону росіян біля Кринок - це відповідь на "дедлайни Путіна". Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у середу, 21 лютого, атакували авіаційними бомбами прикордоння Харківської області. Внаслідок цього загинула людина і ще одна постраждала.

Головне