Стало відомо, скільки українськиї дітей вбили окупанти

Стало відомо, скільки українськиї дітей вбили окупанти

Від моменту повномасштабної війни російські загарбники вбили 561 дитину. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Відомо, що внаслідок російської агресії у Мирнограді Донецької області загинув 15-річний хлопець, ще двоє дітей отримали поранення.

"12 липня внаслідок ракетного обстрілу м. Мирноград Донецької області загинув 15-річний хлопчик та отримали поранення 2 дітей віком 13 років", - йдеться в повідомленні.

Також внаслідок обстрілу, який окупанти здійснили 10 липня по Нікополю Дніпропетровської області дістав поранення 13-річний хлопчик.

За офіційною інформацією прокурорів, від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України постраждали 2017 дітей.

Найбільше постраждало дітей у таких областях: Донецькій - 562, Харківській - 404, Херсонській - 154, Дніпропетровській - 158, Київській - 131, Запорізькій - 121.

Нагадаємо, що Україні вдалося повернути 736 дітей, яких окупанти вивезли до російської федерації від початку повномасштабного вторгнення. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, до України з тимчасово окупованої частини Херсонської та Донецької областей прибули вісім дітей разом зі своїми родинами.

Головне