Стало відомо, скільки авіабомб скинули окупанти на Харківщину від початку року

Стало відомо, скільки авіабомб скинули окупанти на Харківщину від початку року

Керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що російські загарбники вчергове атакують Харків. Про це він написав в своєму Telegram-каналі.

Очільник ОВА закликає місцевих жителів дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги.

Також Синєгубов розповів, що від початку 2024 року армія рф завдала по Харкову та Харківській області понад дві тисячі ударів, майже 750 з яких було завдано КАБами.

"Якщо підсумувати півріччя, то у нас по самому місту Харкову та Харківщині ворог завдав понад дві тисячі ударів, з них майже 750 - це КАБи. Було понад 100 ракетних ударів по місту Харкову", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що протягом доби ворог випускає по Харківщині від 30 до 50 керованих авіабомб. 

Зокрема, по Харківському району, Чугуївському району, Вовчанському напрямку, Куп'янському та Ізюмському районам та населеному пункту Борова.

Синєгубов наголосив, що від початку року російські загарбники пошкодили понад сім тисяч об'єктів інфраструктури, з них майже 1100 знищено повністю.

Нагадаємо, що життя двох людей обірвалось 24 червня вранці на Харківщині через російську агресію. Вони загинули через підрив російської міни.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Харківщині Силам оборони вдалося стабілізувати ситуацію та вибити противника із деяких позицій.

Головне