Стало відомо, коли у Львові завершать опалювальний сезон

Стало відомо, коли у Львові завершать опалювальний сезон

У Львові з 28 березня планують завершити опалювальний сезон через поступове потепління. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради. 

"З огляду на поступове підвищення температури зовнішнього повітря, з 28 березня, у Львові планують призупинити опалювальний сезон. Натомість бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень", - йдеться в повідомленні.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин наголосив, що у разі зниження температури подачу опалення буде відновлено.

Крім того, 29 березня завершать опалювальний сезон у Тернополі. Жителям, які живуть у квартирах і приватних будинках обладнаних індивідуальною системою опалення, рекомендують також закінчити опалювальний сезон з 29 березня.

Нагадаємо, що у Харкові достроково завершився опалювальний сезон, однак в оселі містян продовжує подаватися гаряча вода. Ситуація зі світлом гірша, у місті діють погодинні графіки відключень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, місцева влада Херсону прийняла рішення про дострокове закінчення опалювального сезону 2023-2024 у місті.

Головне