ССО допомогли Силам оборони захопити опорний пункт росіян

ССО допомогли Силам оборони захопити опорний пункт росіян

На одному з операційних напрямків підрозділи Сил спеціальних операцій (ССО) провели складну та ефективну спецоперацію. Про це повідомляють в ССО.

В результаті спецоперації "Говерла" противник був вибитий з опорного пункту, а двох десантників противника було захоплено в полон.

Після проведення зачистки, на висоту були заведені визначені підрозділи Сил оборони.

Метою операції було захоплення опорного пункту противника на панівній висоті. Взяти його під контроль підрозділам Сил оборони не вдавалося кілька місяців.

Завдяки злагодженій та професійній роботі операторів ССО, противник був вибитий з опорного пункту, а двох горе-десантників противника було захоплено в полон.

Нагадаємо, ворог завдав 51 ракетний та 80 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють на сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські пропагандисти не припиняють вести розмови про наступ на Одесу та взяття під контроль Одещини загалом. Чи має армія рф на це ресурси в ефірі "Ми-Україна" оцінив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Головне