США запровадили нові санкції, пов’язані з росією, проти кількох фізичних та юридичних осіб

США запровадили нові санкції, пов’язані з росією, проти кількох фізичних та юридичних осіб

США запровадили нові санкції, пов’язані з росією, проти кількох фізичних та юридичних осіб. Про це повідомило Міністерство фінансів США.

Особи та компанії звинуватили у підтримці "дезінформаційних зусиль" Кремля.

Три компанії, які потрапили під санкції США – гонконгська Bellatrix Energy, гонконгська Covart Energy і Voliton DMCC з ОАЕ – різко збільшили свою частку торгівлі російською нафтою після впровадження політики обмеження цін, повідомив Мінфін.

У жовтні США оприлюднили розвідувальну оцінку, надіслану до понад 100 країн, згідно з якою Москва використовує шпигунів, соцмережі та російські державні ЗМІ, щоб підірвати віру громадськості в чесність демократичних виборів у всьому світі.

А в січні керівник відділу Держдепартаменту США з питань дезінформації заявив, що Вашингтон вважає, що росія проводитиме "інформаційні операції", спрямовані на те, щоб налаштувати громадську думку в Європі проти України, коли у низці країн розпочнуться вибори цього року.

Нагадаємо, польські протестувальники заблокували пропуск вантажівок і автобусів через пункт пропуску "Медика" – "Шегині" орієнтовно до 20:00. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Відомо, що обмеження руху автобусів розпочалося сьогодні близько 11:10.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський 20 березня провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Про це лідер України повідомив у Telegram.

За словами президента, вони обговорили розвиток двосторонніх відносин України та Індії. Найближчим часом в Делі відбудеться зустріч команд і засідання Міжурядової комісії зі співробітництва.

Головне