США вперше десантували гуманітарну допомогу палестинцям у Газі

США вперше десантували гуманітарну допомогу палестинцям у Газі

Збройні сили Сполучених Штатів здійснили перше авіадесантування гуманітарної допомоги в сектор Гази. Там зростає гуманітарна катастрофа. Про це повідомляє агентство Reuters.

Три транспортні американські літаки C-130 доставили понад 38 тисяч страв на територію, де, за даними ООН, чверть населення перебуває на межі голоду.

У Білому домі заявили, що такі скидання з повітря будуть тривалими та додали, що Ізраїль підтримує цю операцію.

МОЗ у секторі Гази повідомило, що щонайменше 11 палестинців загинули в результаті ізраїльського авіаудару по намету в Рафаху, де люди шукають притулку від військового наступу Ізраїлю.

Гуманітарну допомогу скинули над південно-західною частиною Гази та містом Мавасі.

Нагадаємо, у ніч на 2 березня окупанти атакували Одесу "шахедами". Безпілотник влучив у житловий будинок, внаслідок чого загинуло восьмеро людей, серед них є двоє дітей. Про це повідомляє ДСНС.

Безпілотник, запущений росіянами, влучив у 9-поверховий будинок спального району міста. Частина під’їзду з 18 квартир зруйнована. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Хмельницькій області чоловік виграв справу в суді, яка зобов'язує росію виплатити йому компенсацію в розмірі 200 тисяч гривень за моральну шкоду, заподіяну війною.

Про це йдеться в постанові Хмельницького апеляційного суду.

Головне