США вдарили по іранських об'єктах в Іраку та Сирії: що відомо

США вдарили  по іранських об'єктах в Іраку та Сирії: що відомо

Сполучені Штати Америки завдали удару по іранських об'єктах в Іраку та Сирії у відповідь на атаку бойовиків на американську базу, в результаті якої загинуло троє осіб, інформує CNN.

Відомо, що у пʼятницю, 2 лютого, сили Центрального командування США завдали авіаударів в Іраку та Сирії по загону Корпусу вартових ісламської революції (КВІР) та пов'язаних з ним ополченців.

Варто зауважити, що під час авіаударів було застосовано понад 125 високоточних боєприпасів.

“Збройні сили США завдали ударів по понад 85 цілям, за допомогою багатьох літаків, у тому числі дальніх бомбардувальників, які прилетіли зі США. Під час авіаударів було застосовано понад 125 високоточних боєприпасів”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що було уражено командно-контрольні оперативні центри, розвідувальні центри, сховища ракет і безпілотників, а також об’єкти логістики та ланцюги постачання боєприпасів.

Нагадаємо, що невелика американська військова база Tower 22, розташована на перетині ліній державних кордонів Йорданії, Сирії та Іраку зазнала удару безпілотного апарату.  

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін підтвердив початок переговорів щодо виведення американських військ з Іраку

Головне