США проведуть чергову зустріч у форматі "Рамштайн"

США проведуть чергову зустріч у форматі

Сполучені Штати Америки в понеділок, 20 травня, проведуть чергову зустріч у форматі "Рамштайн", інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що контактна група з оборони України під керівництвом очільника Пентагону США Ллойда Остіна та голови Об'єднаних штабів США генерала Чарльза Брауна зустрінеться у віртуальному режимі. 

В засіданні групи візьмуть участь представники майже 50 країн. Партнери обговорять триваючу війну Росії в Україні та продовжить тісну співпрацю міжнародної спільноти, щоб надати народу України необхідні засоби для захисту своєї суверенної території.

"На сьогодні Сполучені Штати поставили 126 гаубиць Україні. І разом із країнами світу ми збільшили кількість гаубиць для захисників України у понад 18 разів", - зазначив Остін.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський окреслив, яке озброєння потрібне Україні від західних союзників за результатами проведення шістнадцятої міжнародної зустрічі у форматі “Рамштайн”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Вашингтон перебуває на завершальному етапі роботи над найбільшим на сьогодні пакетом військової допомоги для України. Він оцінюється у 6 млрд доларів.

Головне