США переходять до наступного етапу посилення санкцій проти нафтових доходів рф

США переходять до наступного етапу посилення санкцій проти нафтових доходів рф

США переходять до наступного етапу посилення санкцій проти нафтових доходів рф. Про це повідомили у Мінфін США. 

Зазначається, що нові обмеження спрямовані на недопущення обходу "стелі цін" на морське транспортування нафти з рф.

Зміни спрямовані на посилення процесів атестації та ведення обліку для певних постачальників послуг із транспортування нафти.

Під обмеження також потрапили три підпільні трейдери російської нафти, які дозволяли Москві обходити "стелю цін" із Гонконгу та ОАЕ.

"Посилення санкцій демонструє нашу відданість дотриманню принципів політики цінового обмеження, яка сприяє досягненню цілей підтримки стабільних енергетичних ринків за одночасного скорочення доходів Росії для фінансування її війни проти України", — зазначили в відомстві.

Нагадаємо, минулого тижня на Запоріжжі партизани ліквідували тепловоз окупантів. Про це в ефірі "Єдиного марфону" на каналі "Ми-Україна" повідомив Іван Федоров.

Міський голова Мелітополя додав, що при цьому було пошкоджено колію, якою росіяни перекидали на фронт зброю, а потім вивозили з України крадене зерно.

Як писали "Ми-Україна" раніше, інтенсивність застосування КАБів знизилася, одна з причин - погода. Про це в ефірі "Ми-Україна" заявила начальниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк. За її словами, авіація взагалі не могла здійснювати вильоти для пусків КАБ.

Головне