США наклали санкції на 30 організацій і двох осіб, які надають віртуальні фінансові послуги в рф

США наклали санкції на 30 організацій і двох осіб, які надають віртуальні фінансові послуги в рф

Міністерство фінансів США оголосило про санкції проти тринадцяти юридичних та двох фізичних осіб із росії, причетних до надання фінансових послуг і технологічного сектора російської економіки. Про це повідомили в пресрелізі відомства.

"Управління з контролю за іноземними активами міністерства фінансів (OFAC) запровадило санкції щодо тринадцяти юридичних і двох фізичних осіб за діяльність у секторах фінансових послуг і технологій економіки російської федерації", - йдеться в повідомленні.

Підсанкційні особи розробляють або пропонують послуги у віртуальних активах, що дозволяють ухилятися від санкцій США, або перебувають у власності чи під контролем інших осіб із санкційного списку.

Серед іншого, московські фінтех-компанії B-Crypto, "Системи розподіленого реєстру", "Лайтхаус", "Центр розробки електронних платіжних засобів" і "Атомайз", які співпрацюють із підсанкційними російськими банками.

Нагадаємо, полк імені Кастуся Калиновського, який у складі Збройних сил України воює з російськими окупантами, звернувся до білорусів та оголосив загальну мобілізацію.

Звернення білоруського добровольчого полку прозвучало у 106-ту річницю проголошення незалежності Білоруської Народної Республіки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія має потужності для будівництва нових суден, однак на сьогодні ця галузь не у найкращому стані. На додачу до наявних проблем додалися ще й санкції, розповів в ефірі "Ми-Україна" капітан 1 рангу запасу ВМС Андрій Риженко. 

Головне