Справа про побиття військового у Дніпрі: суд залишив Тищенка під цілодобовим домашнім арештом

Справа про побиття військового у Дніпрі: суд залишив Тищенка під цілодобовим домашнім арештом

Київський апеляційний суд у середу, 3 липня, вирішив залишити народного депутата Миколу Тищенка під цілодобовим домашнім арештом.

Апеляційний суд у Києві сьогодні розглянув скаргу адвокатів Тищенка, але задовольнив апеляцію сторони захисту з залишив ухвалу Печерського районного суду Києва без змін.

Так, нардепа Миколу Тищенка залишили під цілодобовим домашнім арештом до щонайменше 23 серпня 2024 року.

Тищенко наполягав на тому, що подав заяви до правоохоронних органів з проханням перевірити адреси в Дніпрі, за якими нібито було скоєно шахрайство. Каже, що він нібито приїхав до міста після ухвал суду про обшуки.

"Тищенко має, як народний депутат, відвідувати засідання Верховної Ради, що з даним запобіжним заходом практично неможливо. Це може паралізувати роботу Верховної Ради України і зірвати важливі законопроєкти, у тому числі над якими працює сам Тищенко", – каже адвокат Руденко.

Нагадаємо, внаслідок російського удару по Дніпру загинули п’ятеро людей, ще 34 постраждали. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у місті Вознесенськ Миколаївської області через займання сухостою виникла масштабна пожежа, вогонь перекинувся на житлові будинки та господарчі споруди. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Головне