Спочатку США, а потім Німеччина: Зеленський про надання Taurus

Спочатку США, а потім Німеччина: Зеленський про надання Taurus

Президент Володмир Зеленський пояснив, що коли США робили крок вперед, то Україна могла це наводити як приклад іншим. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час пресконференції за підсумками форуму "Україна. Рік 2024".

"Для нас дуже важлива ця зброя. Я скажу вам так – США, а потім Німеччина – і так в усьому завжди. Не те, що канцлер залежить від президента, а про те, що порядок дій щодо рішення тих чи інших видів зброї завжди був такий… Я в позитивному настрої щодо США, вважаю, що ми будемо всюди мати результат".

Він звернув увагу на те, що порядок передачі нового озброєння Україні від партнерів завжди один: спочатку США – потім Німеччина.

Коли США робили крок вперед, то Україна могла це наводити як приклад іншим.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський позитивно налаштований щодо надання Україні далекобійної зброї партнерами. Про це він заявив під час пресконференції.

За словами глави держави, він "знаходиться у позитиві" від відповіді партнерів щодо ракет ATACMS.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський розповів про аудит на фронті, резерви, тероборону та підняв питання ротації. Про це він сказав відповідаючи на питання журналістки Олени Чернякової каналу "Ми-Україна" під час пресконфереції.

Головне