Побиття дружини військового в Ужгороді: співробітнику ТЦК оголосили підозру

Побиття дружини військового в Ужгороді: співробітнику ТЦК оголосили підозру

Правоохоронці повідомили про підозру працівнику військкомату, який в стані алкогольного сп’яніння наніс тілесні ушкодження дружині військовослужбовця.

Про це йдеться у повідомленні поліції Закарпатської області.

"Дізнавачі Ужгородського районного управління поліції, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили про підозру співробітнику Закарпатського ОТЦКСП у вчиненні ним кримінального проступку – нанесення тілесних ушкоджень дружині військовослужбовця", - йдеться у дописі.

Правоохоронці розшукали чоловіка та доставили його рай управління поліції.

"Всі відомості було одразу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України", - додали у поліції.

За висновками судово-медичного експерта зловмисник наніс потерпілій легкі тілесні ушкодження. 

Нагадаємо, в Ужгороді майор Закарпатського ТЦК у стані алкогольного сп’яніння на вулиці побив жінку в присутності її чоловіка-військового. 

“Його перші слова були до мого чоловіка: “Ти воював чи з….ся (втік)?”. Женя спокійно відповів, що воював. Відповідь мужика не задовольнила і він продовжив на підвищених тонах допитуватись: “а де? а як? а нащо поїхав на нуль? а чо зараз не там?”. Мій чоловік спокійно зазначив, що служить в 15-му гірсько-штурмовому батальйоні, після оборони Соледару визнаний обмежено придатним. Це чомусь розлютило співрозмовника ще більше і він видав нецензурний малозрозумілий монолог, загальний зміст якого зводився до “ви не місцеві і це одразу видно, нащо ви приїхали, а ви знаєте хто я, а я майор, це мій район, мене всі знають””, – розповіла журналістка Тетяна Новак.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни на окупованій Луганщині переобладнали дитячі табори на військові госпіталі.

Головне