Співачці-колаборантці Таїсії Повалій повідомили про підозру

Співачці-колаборантці Таїсії Повалій повідомили про підозру

Колишній "регіоналці" та виконавиці Таїсії Повалій повідомлено про заочну підозру. Зрадниця України неухильно продовжує виправдовувати російське вторгнення. 

Як пише пресцентр СБУ, підозру оголошено за трьома статтями - колабораційна діяльність, публічні заклики до агресивної війни, виправдовування агресії рф проти України.

"Оскільки зловмисниця перебуває на території росії, тривають комплексні заходи для притягнення її до відповідальності за вчинені злочини", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, Повалій нині колишня нардепка перебуває на території росії, куди виїхала напередодні широкомасштабного вторгнення держави-агресорки в Україну. Там співачка-колаборантка отримала громадянство та публічно підтримала Кремль.

Вона також вона намагалася дискредитувати українських захисників, які брали участь у боях за Київ. Крім того у вересні 2023 року Повалій виступила на концерті у тимчасово окупованому Луганську. Виступаючи там жінка зі сцени публічно заявила про свою свою підтримку окупантам та "героїзувала їхню учать у війні проти України".

Нагадаємо, український  продюсер, хореограф та виконавець Юрій Бардаш публічно заявив про отримання російського громадянства. Світлину з отриманим паспортом країни-агресорки, яка напала на його Батьківщину він опублікував 23 січня у своєму Telegram-каналі. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, співачка Ані Лорак від початку повномасштабної війни жодного разу не засудила дії росії та не висловила підтримку України. Відомий український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв зізнався, що шкодує, як раніше захищав виконавицю-зрадницю. 

Головне