Співачка LP вибачилася перед українцями після скандалу з худі із російською символікою (відео)

Співачка LP вибачилася перед українцями після скандалу з худі із російською символікою (відео)

Співачка LP вибачилася перед українцями після скандалу з худі із російською символікою.

Напередодні співачка опублікувала відео у якому позувала одягена у худі з російським прапором та дякувала російським шанувальникам за цей подарунок. Розгорівся скандал, після якого литовський концерт співачки, який був запланований на березень - скасували.

Сьогодні виконавиця опублікувала відео із вибаченнями перед українцями. LP додала, що підтримує українських біженців і чекає на зустріч у країнах Балтії.

Відео з худі співачка видалила.

LP попросили вибачення, зазначивши, що "глибоко шкодують, що були байдужими у цей час". Вони зауважили, що їм важливо "чітко дати зрозуміти", що вони люблять і підтримують Україну.

Нагадаємо, звернення "депутатів" невизнаного Придністров'я до росії про захист від Молдови не було результатом, на який чекали у Москві. Про це повідомили у ГУР.

За словами представника розвідки Андрія Юсова, Кремль не отримав бажаного результату, адже чутки про приєднання до рф не підтвердилися.

Як писали "Ми-Україна" раніше, розвідка Італії заявила, що росія веде проти країни гібридну війну та використовує дезінформацію, кібератаки і нелегальну міграцію. Про це повідомляє  ANSA.

 

Головне