Спільнота фінансових розвідок світу призупинила членство росії

Спільнота фінансових розвідок світу призупинила членство росії

росію відсторонили від участі в Егмонтській групі підрозділів фінансової розвідки. Група об'єднує розвідувальні підрозділи з усього світу для співпраці та обміну інформацією про відмивання грошей, фінансування тероризму та інших пов'язаних з ними злочинів.

Про це пише Bloomberg.

Група об'єднує понад 160 розвідувальних підрозділів з усього світу.

Егмонтська група також допомагає впроваджувати політику боротьби з відмиванням грошей. росію виключили з FATF після її вторгнення в Україну в лютому 2022 року.

"Як незалежна, аполітична організація, Егмонтська група підрозділів фінансової розвідки підкреслює важливість міжнародного співробітництва та розвитку синергії з міжнародними партнерами для боротьби з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму.Егмонтська група залишається глибоко стурбованою руйнівними наслідками нинішньої російської військової агресії проти України", - йдеться у заяві.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виконала удари по об'єктам організації "Хезболла" в Лівані 19 жовтня. Атака стала реакцією на обстріли, які відбулись у середу, 17 жовтня.

Головне