Спецпризначенці відмінусували десятки одиниць техніки та бліндажів окупантів

Спецпризначенці відмінусували десятки одиниць техніки та бліндажів окупантів

Спецпризначенці відмінусували десятки одиниць техніки та бліндажів окупантів. 

На кадрах - робота підрозділу ЦСО "А" СБУ "Білий вовк". За минулі два тижні окупанти недорахувалися 6 танків, 6 ББМ та 3 військових авто, рідкісний комплекс
РЛС "Небо-У", 6 артсистем, а також 27 укриттів і бліндажів.

Крім того, ще близько 90 окупантів загинули.

Нагадаємо, внаслідок нічних обстрілів Херсонщини постраждали 11 осіб, зокрема дев'ятимісячна дитина. 

"Було дуже багато пожеж, більше десяти. Рятувальники оперативно виїжджали на всі. Звичайно, коли одночасно багато пожеж, то важко працювати. Перш за все працювали по тих вибухах, де були повідомлення про людей, які постраждали. Зараз відомо вже про 11 постраждалих, сім це люди, яких госпіталізували, в тому числі 27-річна жінка з дитиною дев’ятимісячною. Ще четверо людей постраждали внаслідок обстрілу о 4 годині Станіславу. На жаль зранку росіяни знову випустили бомбу по Бериславу. Там же відомо про одного постраждалого чоловіка 72 років, також його госпіталізовано", - розповів Толоконніков.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сили оборони продовжують наступати на Бахмутському напрямку. 

"Ми продовжуємо наступальну операцію південніше Бахмута, зокрема, маємо частковий успіх поблизу населеного пункту Андріївка. Там противник продовжує тиснути, намагається відбити своє втрачене положення і в тому числі поблизу Андріївки, також поблизу Кліщіївки, проте безуспішно. Успіху вони не мали і свої поставлені цілі вони не виконали", - зазначив Євлаш.

Головне